Inom motorsport är blixtljus en viktig del på servicebilarna som trafikerar banan. Om du åker på en hårt trafikerad väg kan det också vara bra att ha ett blixtljus i beredskap om något skulle inträffa. Speciellt i skymningen är det viktigt att påkalla uppmärksamhet vid exempelvis trafikstockning eller olycka. Detta skyddar både dig och andra. Vid vägarbete är blixtljus ganska normalt och vid biltävlingar är servicebilarna för det mesta utrustade med blixtljus eller extraljus.

Oranga blixtljus får endast användas i situationer när ett fordon behöver stå uppställt så att det kan hindra trafiken eller vara en fara för medtrafikanterna.

Roterande varningsljus

Det finns flera bra leverantörer av blixtljus, om du vill ha det allra bästa ska du vända dig till en av topparna – Worksystem. Här finns ett brett kvalitetssortiment till utmärkta och överkomliga priser samt en mycket kunnig personal som kan guida dig rätt bland alla varianter av till exempel roterande varningsljus och rotorljus. Worksystem använder sig av den allra nyaste LED-tekniken, med denna kan man tända och släcka ljuset hastigt och under längre tidsperioder utan att ljuskällan tar skada. Du kan också ställa frågor och få goda råd när du köper dina ljus hos Worksystem.

Noga testat ljus

Fördelen med att köpa blixtljus hos Worksystem är att du får ett noga testat kvalitetsljus. Kvaliteten är säkerställd genom tester i den egna anläggningen, men även hos leverantörer. Ljusens kvalitet och funktion måste motsvara exakt det leverantören utlovar. Det finns flera olika sorter och storlekar att välja mellan. Du kan också välja blixtljus monterat på takbågar eller ljus med magnetfot. Passa också på att titta på markeringsskärmar, skyltar och andra tillbehör till motorfordon. Det finns mycket kunnig och trevlig personal som du kan kontakta för att ge dig ett helhetsförslag utifrån ditt behov. Blixtljus är en av de viktigaste ingredienserna inom motorsport, framför allt på tävlingsbanan där servicebilarna behöver uppmärksamma omgivningen på sin närvaro.